Museu Banksy

Exposició
permanent
de l' obra de Banksy

museu banksy rage el llançador de flors
« Banksy's Rage, el llançador de flors », 2003, Jerusalem
Museu Banksy

El món de Banksy s'exposa ara de forma permanent al cor de Barcelona, al barri cultural per excel·lència de la capital. Descobrirà més de 130 obres de l'artista culer britànic més famós i enigmàtic del seu temps.

En un marc perfectament adaptat a l'ambient de l'art culer, una escenografia urbana el portarà de ciutat en ciutat, d'època en època per fer-li descobrir les obres emblemàtiques i de vegades menys conegudes d'aquest artista culer anònim.

Les obres de Bansky són l'única manera d'entendre el seu món.

Donen que pensar i posen de manifest el caràcter irònic i provocador de l'artista. Banksy és un ciutadà del món, un humanista, un defensor de les causes humanitàries, un activista, un artivista, un inconformista. La ironia, la provocació i el sentit de l'humor són sempre presents en les seves creacions.

També ens commou la seva sensibilitat quan aborda temes difícils com la infància víctima de les guerres, els emigrants, la pobresa...).

No dona cap oportunitat als excessos del consumisme, a les dictadures del gran capital. I si pot ser delicat, la força del seu missatge roman intacta.

Qui és Banksy?

la noia del paraigua el museu banksy espana
"La noia del paraigua" de Banksy, 2008, Nova Orleans

No es perdi aquesta visita al Museu Banksy.